Welkom bij

IJSvereniging “VOLHARDING”

hoofdpaginaOUDKARSPEL

Laatst bijgewerkt op Zaterdag 18 december 2021

De ijsbaan van Oudkarspel is gelegen achter de Dorpsstraat tussen de huizen nr. 750 en nr. 754.

Als de ijsbaan geopend is dan staat bovenstaand bord aan de weg.

IJsbaan “volharding” ijsplezier voor iedereen !

Langedijker IJsvereniging  “VOLHARDING”

sinds 29 december 1896

Stuur mij e-mail

Actueel weer in Oudkarspel

verzorgd door Meteo Tuitjenhorn

18 december 2021. NIEUWS

Nadat afgelopen weken een kudde schapen het gras mooi kort gegeten heeft op natuurlijke wijze was het zaterdag 18 december hard werken voor de 3 bestuursleden van de IJsvereniging Volharding.

Gezamelijk werd hoogstaand onkruid gedeeltelijk weggehaald en de kantine schoongemaakt en van nieuwe banken voorzien.

De banken komen uit een kerk waar ze overbodig werden en een nieuw leven krijgen bij de Volharding.

Ook de kachel werd schoongemaakt en uitgeprobeerd.

Eerder dit jaar werden de lichtmasten ingekort en voorzien van andere lampen. De gemeente verleende hier een vergunning voor.

Na deze werkzaamheden werd de vulkraan opengedraaid en de afvoer gesloten. Heel langzaam loopt de ijsbaan nu weer vol.

Nu wachten op vorst en hopen dat de Corona lockdown snel voorbij is.

Nieuwe verlichtig in de winter 2018/ 2019 tot stand gekomen dankzij:

Installatie bedrijf Piet Bruijn

Lasbedrijf John Tamis